FacebookTwitter

lat | cir | eng

NARODNI MUZEJ ZRENJANIN

Likovna radionica „Dođite da crtamo“

ZA UČENIKE VIŠIH RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE I LIKOVNE SEKCIJE
U PERIODU
OD 29.2. DO 25.3. 2016. GODINE
 
Tokom trajanja izložbe kaligrafskih radova Svetozara Pajića Dijaka "Dug precima, zalog potomcima" u Salonu i izložbe "Centralni Balkan između grčkog i keltskog sveta - Kale Krševica" u Malom salonu muzeja u prostorima izložbi održavaće se likovne radionice "Dođite da crtamo".

Radionice su namenjene učenicima viših razreda osnovne škole i članovima likovnih sekcija. Posle obilaska izložbe sa tumačenjem prilagođenim temi rada deca će crtati (u zavisnosti od izabrane radionice - inicijal/zastavicu/minijaturu ili grčke/keltske posude). Materijal za rad (ugljen, pastel, voštane i drvene boje i odgovarajuća podloga) obezbeđuje muzej. U najavi dolaska opredelićete se za radionicu u kojoj će Vaša deca uzeti učešće.

Radionice se održavaju radnim danima posle podne u periodu od 14,00 do 18,30 časova i traju (sa posetom izložbi) najduže dva školska časa ( 90 minuta).
Molimo vas da posetu vaše grupe najavite bar dan ranije na telefon muzeja 561-841 (obavezno tražiti pedagoga Nevenu Dujin-Grković) radnim danom u periodu od 13,00 do 19,00 časova.
Autorka i voditeljka radionice je Nevena Dujin-Grković, kustos pedagog.